Over mij

Over mij

 


 

Mijn naam is Bregitte van Haaren en ik ben opgegroeid in Vlagtwedde (voor wie het niet weet: een dorp in Westerwolde, Groningen).

Ik woon op dit moment in Winschoten met man, twee dochters en een hondje. De natuur is voor mij heel belangrijk en veel van mijn foto’s zijn dus vanzelfsprekend in de natuur gemaakt. Daar haal dan ik mijn inspiratie vandaan waar ik streef naar harmonie; een perfect plaatje.

Mijn opleiding “natuurlijk licht fotograaf” heb ik in 2020 succesvol afgerond, waarnaast ik diverse workshops heb gevolgd. Verder ben ik ook blij met de mooie awards die ik heb gewonnen.

Mijn specialisatie ligt vooral in het fotograferen van kinderen, zwangerschaps en Mommy-and-me shoots, maar kan mij ook erg goed vinden in het fotograferen van familie’s, honden en portretten.

Omdat mijn stijl dromerig is, heb ik ook een kast vol jurken en diverse props voor kinderen. Mijn foto’s maak ik vooral in de middag/avond om er iets prachtigs van te maken! Ik zeg dan ook dat alles mag, maar niets hoeft, want voor een mooie foto hoef je niet fotogeniek te zijn.

Mocht ik je nou met mijn foto’s te hebben geïnspireerd, of wil je alles leren over fotografie en nabewerking, dan raad ik je zeker aan om contact met mij op te nemen om te bespreken wat er allemaal mogelijk is.

Liefs,